NYA DETALJER I HEMMET

I samarbete med Calixter.se

Jag har gått ihop med grymma Calixter som hjälper mig med inredningsdetaljer här hemma. De är en helt nystartad inredningsbutik online som säljer vaser, lampor, detaljer till hemmet helt enkelt! Att ha små detaljer som vaser och lampor i rätt mängd och färger gör ett helt rum tycker jag. En snygg lampa på väggen t.ex! Jag vill köpa en vägglampa som DENNA från House Doctor att baka in i min tavelvägg över soffan. Hade blivit så gaaalet snyggt!

Och just det! Ni får 15% rabatt med koden "LISAYAR15" på Calixters hemsida! Grymt ju!!

Men, tillbaka till små detaljer. Jag klickade hem fyra vaser hos Calixter som jag är ööövernöjd med. Jag ska köpa hem en pedestal att sätta en av dem på tillsammans med ett statyhuvud. Herregud nu höjs min puls. Haha. Älskar inredning. Okej men denna nedan vill jag ha tillsammans med ett svart stort statyhuvud på en beige/grå pedestal. Hur snyggt?!

Är så himla nöjd med den! Ni kan hitta den HÄR! (klick)

Sedan har vi som ni kanske redan sett en ganska stor tavelvägg över soffa och dagbädd i vardagsrummet. I den har vi satt in två hyllor också, för att kunna sätta dekoration i men också för att göra hela tavelväggen mer levande. Ett hett tips till er alla! Där har jag satt två urfina vaser från Calixter Som är vita, skimriga och "plisserade" om man får kalla dem det, haha! Äsch ni får se själva, de gör hela väggen <3

Dessa vaserna hitta ni HÄR! (lilla, klick) och HÄR! (stora, klick)

Sen, sist men inte minst. Den är faktiskt stört av alla! Min fjärde favorit.... (kan man ens ha fyra favoriter?) En vit, spräcklig, rund stor vas som gör sig fin oavsett vart man ställer den. Jag själv har den på vardagsrumsbordet men planerar att sätta den på matbordet när vi fått hem det! Blev även förvånad av storleken på vasen jämfört med dens pris. WOW! Här nedan ser ni den.

Denna vackra skönhet hittar ni HÄR! (klick)

Glöm nu för guds skull inte min rabattkod "LISAYAR15" för 15% rabatt på allt som är på ordinarie priser med undantag för MS Design. Och! Vill ni ge bort något fint i julklapp som ni beställer från Calixter så se till att beställa hem det innan den 18 december!

Lots of love /Li

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229