DATE NIGHT WITH LOVE

I lördags jobbade jag hela dagen, vilket resulterade i en trött Li efter hela black friday helgen. När jag kom hem var några av Simons vänner över hos oss vilket var så himla trevligt. Vi satt där och snackade ett par timmar medan jag sminkade mig.
Jag tycker det är så himla skönt nu när vi kan bjuda över vänner och familj till oss utan att skämmas över lägenheten eller att vara orolig över att alla behöver trängas. Trivs så himla bra här!

Men, tillbaka till lördag kväll. När Simons vänner åkt hem fixade vi oss lite extra och tog oss ut på stan för en date night. Det var precis vad jag behövde - god mat och kvalitetstid med pojkvännen. Det var ett tag sedan vi var ute då vi på senaste lagt varenda krona och energi på att fixa nya lägenheten och köpa möbler! Kvalitetstid med varandra har därför lagts lite åt sidan så vi tyckte det var dags. Och oj vad mysigt det var ❤️

Vill även tipsa er om restaurangen Taverna Averna som ligger på tredje lång här i Göteborg! SÅ god mat och härlig energi.

Lots of love /Li

Gillar

Kommentarer

thelisalarsson
thelisalarsson,
Nu bor ju ju i Göteborg och har säkert redan ätit där men vi brukar alltid ha date på Nonna, så mysigt där och så jäkla god mat!😍
nouw.com/thelisalarsson
lisayar
lisayar,
Jaa vi har käkat där! Så mumsigt 🤩🥰😘
nouw.com/lisayar
Leila
Leila,
Vart är din fina blus ifrån?😍
lisayar
lisayar,
Den kommer från Mango! 🥰
nouw.com/lisayar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229